SvenskCS Forum Ansökningar Information om Administratörer

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Sandis 1 år sedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #254

  Sandis
  Forumledare

  Detta inlägg förklarar vad det innebär att vara en Administratör på SvenskCS.se’s Spelservrar.

  Hur vi väljer admins

  Till en början kommer vi att ta in administratörer som vi anser vara lämpliga till positionen.
  Administratör är inte en permanent position, anser för många spelare att du inte passar som admin kommer vi att ta valet att ta bort dina administrativa rättigheter för att ta in någon annan som står på tur.

  Vi kommer att lägga ansökningar i kö när vi anser att det finns tillräckligt med administratörer men eftersom spelarna väljer så kan det vara så att spelarna hellre ser att den som är först i kö är administratör istället för en nuvarande, ser vi att flertalet spelare tycker såhär så kommer vi ta åtgärder därefter, den administratör som då blir ”nedflyttad” till spelare kommer att få sin ansökan skickad till kösystemet igen. Spelaren kommer alltså inte att behöva göra en ny ansökan utan spelaren är redan godkänd.

  Att administrera på SvenskCS.se

  Att administera på SvenskCS innebär att ni är vårt ansikte ut mot spelarna. Man ska visa sig som en aktiv spelare samtidigt som man ska ha en god attityd till spelarna för att skapa bra relationer. Givetvis förstår vi att man inte kan ha bra relationer till alla men det ska inte framgå på något sätt att man misstycker något om spelare.

  Ansvar är väldigt viktigt på SvenskCS, ni som administratörer har ett ansvar att ta hand om våra spelservrar och våra spelare som nyttjar dem samt att se till att alla regler som skapats följs.
  Extra viktigt är att se till så att allt fungerar som det ska, är där något som inte fungerar eller om spelare inte följer regler så vill vi att ni ska vidta åtgärder genom antingen egna beslut eller prata med övriga i SvenskCS Crew.

  All administration sker ideellt och kommer inte ersättas.

  Mvh
  SvenskCS Crew

  • Detta ämne redigerades 1 år sedan av  Sandis.
  • Detta ämne redigerades 1 år sedan av  Izabelle.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.